Friday, May 20, 2011

Err. Blog saya berat ke?

Ni saya nak tanya ni, blog saya berat ke? Bila korang nak buka blog saya ni untuk BW ke, untuk klik nuffnang ke or untuk baca entry ke lambat tak? Kalau lambat memang betol la blog saya ni berat. Haish.

Tadi ada buat speed test untuk website. Cer korang cakap. Blog ni berat ke tak? Rasanya takde banyak widget kat dalam blog ni. Tapi tak tahu la kot-kot berat jugak. Hurm


Maybe kalau berat pun sebab banyak sangat kot gambar dalam blog ni.Huehuehue. Sorry lah kalau berat ye. Sebarang komen dan kritikan amat dialu-alukan. Trimas ya dong. :) Owh ye, before i forget, betol ke link kat blog saya jadi blank? Kenapa ye? Help me pliss.

#credits to Areteacar blog



2 comments:

areteacar said...

ok tuh. blog x berat pun :)

kambeng.karbonat said...

kk nye ringan kn.kan2? :D