Tuesday, May 10, 2011

Erk. Bila orang gila traffic. Haish



Tadi bila berblogwalking kat blog rara ada terbaca entry pasal seorang perempuan gila traffic. Nak tahu apa dia buat? Dia kutuk-kutuk lagi perempuan yang pakai tudung. Kalau tak percaya, sila baca sni! Whoa. Memang terbaik la. Pedas gila kowt ayat dia. Siapa-siapa yang tak terasa tu tak payah jadi manusia la ye.


Kenapa mesti nak kutuk-kutuk orang sampai macam tu sekali? Kalau ye pun nak bagi teguran, takleh ke cakap elok-elok? Saya malas nak tulis apa yang dia taip kat entry dia. Buat sakit hati je. Ye memang betol, ada certain-certain points dia yang boleh diterima pakai.


Tapi tegur macam tu. Haish. Sentap mak nak! Gila ke apa, kalau dah berbangga sangat dengan freehair tuh, tak payah la nak kutuk-kutuk orang yang bertudung litup ke tak litup. Sedap-sedap mulut dia je maki orang macam tu. Kalau dia tu bertudung labuh takpe la jugak. Ni pakai tudung pun tak, ada hati nak kutuk orang. Memang sah gila. Entah mazhab mana yang dia bawak.



I see BOOBS!!


Kepala alien

Pandai dia berhujah. Siap bagi hadis lagi. tapi dia sendiri tak bertudung. Haish. Manusia-manusia. Hurm. Memang dasar gila glamer. Nak jadi artis tak laku, macam tu la jadi nya.


P/s: kalau takleh buka link kat sini,sila g blog rara. tQ :)

13 comments:

rara pinkmafia said...

sakit hati bc statement dye yg last skali tu.

sue perbs.. said...

manusia mcam2 prangai... ape motif dia? hanya dia yg tahu... ape2 pon klu dia niat nk tegur2 boleh.. tapi ade cara nya.. tepuk dada tanye hati

Lieyda said...

rara: a'ah,gle glamer tol la bdk tu

sue: tau xpe,dia nk heboh2 kn la pkai tdung ke x tu sume akn dilaknat.gile la

fyna said...

mcm2 diorg nak wat semate2 nk dpt traffic tinggi tue..




jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

wahida said...

eh, akak yg tak bertudung ni pun tak suka org kutuk2 mcm tu...mcm tak bertamadun je...ceh!!

salam lieyda!! thanks drop by my blog n be my follower, dtg sini nak follow balik...

nice blog!!

Lieyda said...

FYNA: done followed u :)

wahida: haha. tq ;)

ReenAppLe said...

cik lieyda...i tak leh nak open link tue...

Lieyda said...

ak bg link kt wall mu

EYFAalias said...

link xboleh bukak :(

Lieyda said...

err.knpe ye?plik ni

cik oren said...

mmg sakit hati!

RedVixen said...

err... kenapa x leh bukan link tu ye?

Lieyda said...

cik ore: ho tu la deh. skit ati molek

red: err ntahla.knpa la dia wt hal ek.plik gk ni.