Friday, May 6, 2011

E-Day : Zahiril Adzim dan Shera Aiyob


Assalam :)

Korang kenal tak sape Zahiril Adzim dan Shera Aiyob? Hahh? Tak kenal? Biar betol korang neh? Sebenarnya saya pun baru je kenal diorang neh. Ahaks. Ala diorang takde la pemes mane pun tapi kalau nak dibanding dengan kite-kite ni, opcos la lagi pemes diorang. Ngeee~

Zahiril ni artis baru. First movie dia kalau tak silap, Bawang Merah Bawang Putih versi lelaki. Kalau tak silap la. And sekarang dia jadi hero dalam cite Juvana tuh. Shera pula host tv3. Selalu dia jadi host untuk mytv3 tuh. Tapi dia pun ada berlakon filem jugak tapi tak tahu pulak apa nama filem tuh.

Oke tanpa membuang masa lagi, ayuh kita enjoy gambar diorang. Ayuhh dong !


Mother-in-law-to-be


Comel !


Sama cantek sama padan :)


Canteknya Shera


Pelamin tunang. Serious cantek!

Dah tu je. Taknak upload banyak-banyak. Nanti saya jealous pulak! Urgh. Sejak habes diploma ni, perasaan nak kawen tu makin melonjak-lonjak. Haish. Gatai sungguh ye.! =.="



2 comments:

syerz eyryn said...

dyorg mg cntikk larr. . .=)

Lieyda said...

Kan kan? shomel gila :)