Tuesday, May 17, 2011

day 1 : 10 things about you


Okeh. Cabaran bermula. Lets cekidaut yaww! :)

1 Boley panggil Lieyda, Cik Atul, Farhatul and yang panggil Lyd pun ada. =.='

2. Talk-active tapi ada sesetengah orang cakap saya sombong. Haish nak kena ni. Tak kenal maka tak cinta kan? 

3. Anak sulung daripada 4 beradik.

4.Garang oke. Kasar. Takde maknanya nak cakap lemah-lembut bagai. Euw. Kahkah

5. Even kasar tapi still suka berjiwang. Heh. Berani gelak. Dush!


Muka ganas tapi hati kaler pink maa

6.Paling suka bila bawak kete laju-laju. Pergh. Terasa diri ini hebat. Setakat ni baru 2 kali kena saman. Baru 2 kali. Keh3

7. Kuat jealous. Amat kuat. Selalu gado pun sebab cemburu tak bertempat je. Huk4

8. Tak suka tangkap gambar tapi AMAT suka orang tolong tangkapkan gambar kita. Hikhik

9.I am TAKEN yaww. *gedik*


Tak pasal-pasal la kan.

10.Suka segala jenis fast-food. Owh heaven yaww!.*drooling*


Esok makan Pizza same-same jom!


10 comments:

sayeAIZAnarzeri said...

eloww
tQ komen entri saye :)
nk tw harga blog g sini..

http://bizinformation.com.my/

try la :)

Lieyda said...

tq dear :)

ReenAppLe said...

huhuhuhuh... kasar ke lida??? aku tgok lemah lembut jer... pandai nyepak orang dop??kah3...

Lieyda said...

kahkahkah.lemah lembut mu kato?how sweet.hahaha

ツ mIsS NaDEa ツ said...

likelike ^^

Even kasar tapi still suka berjiwang. Heh. Berani gelak. Dush!

hahahah ~~~

Lieyda said...

owh nk kena ni.haha

diana said...

sebab kamu garang la kot ..
tu pasal orang kata kamu sombong..
lepas ni kena lembut2 ye..
:P

Lieyda said...

haha.oke.haha

hamzah ian said...

sepuluhhh

Lieyda said...

no 10 jugak! haha