Tuesday, May 10, 2011

Busy. Busy. Busy!



So, malam ni agak busy sekali ye. Ops. Bukan busy dengan kerja yang berfaedah tetapi saje meng-busy-kan diri untuk touch-up lagi blog ni. Yela, dah boring sangat kan. Fesbuk pun dah tak berapa nak best dah sekarang. Kui3.

Kalau korang nampak, blog ni dah mengalami beberapa kali transformasi. Erk. Bukan cerita transformers ye sayang-sayang sekalian tapi blog ni telah berubah dari segi headernya, backgroundnya, fontnya and bermacam-macam lagi lah.

Ni pun rasa gatal-gatal tangan lagi nak mekap-mekapkan blog ni tapi nanti orang cakap gila pulak. Gila edit blog! Haha. Argh. Peduli aja dengan omongan mereka. Asalkan kita puas hati sudah. Ye tak? Oke la ye, nak sambung edit lagi. Harap-harap menjadi la ye.

Nity nite dearies ^_^

2 comments:

kim heeruul said...

nak touch up apa lg..dh smart nie..hehe

Lieyda said...

kim: haha. yeke? tengs. tapi tetap nk tambah mekap lagi.keh3