Thursday, April 7, 2011

Sila muntah..Hee~

Well.Sehari dua ni rasa sangat malas nak update blog disebabkan test and quiz diadakan selama 3 hari berturut-turut.Ponat otak eden study 2 3 hari ni.Haih.Study ke???Itu yang kita tak tahu.Hahaha.Oke,taknak membebel panjang,ayuh kita muntah hijau sama-sama.Ewahh

>.<










Well ni semua dinner Pre-Graduate yang kitorang attend semalam at Grand Riverview Hotel.Sangat best even aku tak berapa kenyang.Lepas habes dinner sempat lagi pergi drive thru KFC kat Kubang Kerian.Biasalah, aku kan perut tong sampah.Katanya member-member aku lah.Hurm.Semua gambar ni dicilok dari fesbuk diorang.Aku tak bawak kamera sebab nanti sikit pulak gambar aku.Bijak tak?Wakaka.

Okeyh la ye.Buhbye~

5 comments:

lanvaldear90 said...

wah..pic i ad0 jugek..^_^

lanvaldear90 said...

wah..pic i ad0 jugek..^_^

Lieyda said...

opcos la dear.tengs sb sudi bergambar.aww :)

atyn said...

tomei

Lieyda said...

:)