Monday, April 18, 2011

Saya comel..Err.......

~sama tapi tak serupa~

Aucakk.Comel tak saya?Saya comel tak? Haha.Bukanlah saya nak puji diri sendiri but me in cartoon version looks like much cute than me in reality.Haha.Nampak tak gambar tu?Tu la saya. Hee~One of my friends in virtual world drew it.It is so cute right? Special thanks to Farouq Hadi.

Begini ceritanya,my friend tu selalu je lukis gambar kartun untuk member-member dia.I mean,he is a painter or caricaturer.So asked him to draw me.And lastly he drew it.So sweet he is right? Haha.Kalau my sweetheart tahu saya puji other boy ni habes la saya.Haha

What ever it is,saya tetap nak kata saya comel jugak even though just in cartoon version! Haha.Owh bytheway, i am try to start to study but it failed.Haha.Okelah,tak mahu cakap banyak lagi,nak study pulak ni.Buhbyeee people, i wanna study :)

Hugs and kisses :)

4 comments:

ReenAppLe said...

YAAA.. kamooo memang comel pom.. heheh

Lieyda said...

haha dok eh.

che' reysa said...

malu suda..p meme comel pun..
cartoon tu..wakkakakak

Lieyda said...

cehh pora neh haha