Monday, April 11, 2011

Everybody say Whoot whoot :)

Hello dearies

Sejak dua menjak ni saya dah jarang update entry kan?Kalau fesbuk boley pulak update tiap-tiap hari.Hehe.Bukan apa, kalau fesbuk statusnya boley je pendek-pendek tapi bila nak update blog, takkan nak buat ayat pendek-pendek je kan?Tak best la macam tu.Kalau jarang-jarang takpe jugak kan? Haha

Entah apa yang saya melalut ni.Saya agak busy sejak kebelakangan ni.Maklumla,final exam just around the corner,banyak preparation yang perlu dibuat.Study lagi,assignment lagi,test lagi,kuiz lagu dan macam-macam lagi.Hah?Tak percaya ke? Haha.Betol la,tak tipu punya. :D

Tapi dalam busy-busy tu pun,saya maseh sempat mencuri masa untuk berjumpa dengan Chenta Hati saya.Kitorang dah jarang gadoh dah sekarang.Kalau gadoh pun kejap je.Biasalah,masing-masing ego tinggi kan,masing-masing taknak mengalah.Haish.Macam budak-budak!

Semalam Si Chenta Hati saya tu took part dalam pertandingan menyanyi.Saya opcos la pergi temankan dia.Tapi sayang,persembahan dia semalam tak berapa oke and sekarang dia tengah frust takoot-takoot dia terdisqualified that competition.Harap-harap dia boley masuk final la ye.And hari ni pun kitorang dating lagi. Wahaha. Ala saje je nak dating banyak kali, minggu depan dah start final exam kan, manalah tau sepanjang exam week tu saya takleh berdating.Nanti rindu woo~ T___T

>.<  >.<

Oke enough about that.Para folllower dah makin bertambah and BE saya juga makin bertambah even saya saya jarang update blog sehari dua ni.Alhamdulillah.Inilah yang dikatakan rezeki.Ye tak? Hee~Thanks kepada yang menyokong saya dari belakang depan tepi dan sebagainya.Jasamu sentiasa dikenang.

Sekarang saya berada di rumah.Owh feels like so heaven dowh!.Esok takde class.Lagi bertambah-tambah heaven tuh.Hak3.Tapi this wednesday saya ada test International Business.And that would be my last test for this semester.

Wish me luck bebeyh.Hugs and kisses from me :D


Home is heaven.Isn't it?

4 comments:

REENAPPLE said...

saya pom cakap whoot whoot la jugak... hahaha

Lieyda said...

haha say la

Sora Rasyido said...

whoot whoot tu hape? mcm burung antoo? hoot hoot~~~

Lieyda said...

haha lbh kurg la :D