Sunday, April 17, 2011

Ala la la comelnya.Aww

Ehh ehh tiba-tiba rasa nak update lagi blog.Haha.Walaupun aku tak berapa kenal dengan band-band korea neh tapi aku tetap layan jugak time-time boring.Hee~Sekarang minat dah makin mendalam.Hari tu tak minat,ni sebab pengaruh housemates aku lah ni.Hek3

Even my future-sister-in-law-to-be pun memang minat habes dengan Kpop neh.Tiap kali aku pergi rumah Si Chenta Hati,tiap kali tu jugak lah diorang layan Kpop yang memang selalu ada kat astro channel tuh.

:)

Okeyh tanpa membuang masa,ayuh kita layan lagu ini :)


No comments: