Monday, March 14, 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

BANNER BEN ASHAARI


1) LELAKI pilihan anda ?

-Seperti Amir Khan.Hidungnya yang mancung dan kulit putih bersih.Pakwe saya lebih kurang macam tu la.Wakaka

2)Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?

-Tak perlu nanti saya mudah tergoda you!Haha.Seksi seorang lelaki bilamana dia pakai baju fit-fit dan nampak dadanya yang bidang.Aiyokk.Seksi ouh!

3)LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?

-Memang betol lelaki sanggup berkorban demi cinta tapi bila dia dah dapat kita,awal perhubungan je dia tatang kita tapi bila hubungan dah makin lama dia semakin menjauhkan diri even dia takde perempuan lain.Kenapa ye?Haishh

4)Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?

-Aiyokk.Soalan apakah ini?Sudah semestinya tidak sanggup bermadu.Mana mungkin kita berkongsi kasih.Lelaki pun taknak berkongsi jugak kan,sama lah dengan kami kaum hawa ni.Kalau boleh,kita nak perhatian dia tu hanyalah untuk kita.Haha

5)Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda 
lakukan ?

-Apa lagi,mengamuk sakan lah.Haha.Tanya dia,apa kurangnya kita,apa lebihnya perempuan tuh..

6)LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?

-Sama saje kot.Manusia kan.

7)SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??

-Hurm.Soalan ni agak susah.Siapa ye yang lebih setia.Rasanya ni pun sama.Bergantung kepada kedua-dua belah pihak la kot.*jawapan selamat*Haha

8)Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?

-Owh.Sangat mudah dan kuat cemburu.HAHA.Macammne ye nak kurangkan rasa cemburu ni.Tiap-tiap masa rasa macam hubungan ni akan berakhir.Hurm



p/s:Jom join ramai-ramai.Klik sini

19 comments:

muhamad hanif said...

hahaha..sebidang tanah oke ?

Lieyda said...

owh tanah mahal sekarang.nak nak.haha

tika said...

huhu...idung mancung xpe..jgn idung belang suda...

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen ben ashaari soal cinta;)

soal apisv2

mas.saari said...

macam2 pendapat tentang cinta
jom baca pendapat saya jugak!

akmal said...

skrg mcm susah sket nak percaya kt mana2 lelaki sbb pengalamn lepas kot...:)

pRiNCe said...

Prince dtg mlwat...entry yg bagus..:)...jom join contest kat blog prince..hadiah lumayan...n jmputla bce info mnarik tentg kecantikan tubuh badan...

Mamaleesya said...

salam satu cinta

http://diarialeesya.blogspot.com/

Dekcik said...

jom kite bertukar pendapat =)
dari blog abg ben

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

miss husna said...

salam kunjungan dr blog abg ben :)

iqin said...

nice answer,,

:)






www.storymoryiqin,blogspot.com

Diari-Selebriti-Mama said...

slmat bknalan.
singgah dari segmen BA n terus follow kamu ^^

amboi..amir khan terus.. :)

jom baca pendapat kls pula

http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

Lieyda said...

tika:haha.tau takpe.takut dpt idum belang,merana lah hidup :(

apiz:tengs :)

mas:orite.hehe

akmal:jgn mcm 2,xsemua laki mcm 2 tau.byk je yg bek.ati2 ye memilih pasangan :)

Lieyda said...

prince:tengs ye,sy dah polo kamu :)

mama:cinta untuk semua.haha

dekcik:oke,bereh je :)

husna:nati sy kunjung bls ye :)

iqin:huhu.biase2 je

diari:haha.mnt amir khan.hehe

Lieyda said...

prince:tengs ye,sy dah polo kamu :)

mama:cinta untuk semua.haha

dekcik:oke,bereh je :)

husna:nati sy kunjung bls ye :)

iqin:huhu.biase2 je

diari:haha.mnt amir khan.hehe

solo molo said...

macam-macam japawan ada...



salam ziarah dari segmen soal hati En Ben...

Nour Akmal said...

moga dapat lelaki pilihan mcm amir khan..=) huhuhu

NiSha said...

salam singgah dari blog abg ben..
cool entri...
http://heandsheloves.blogspot.com
>NiSha<

Lieyda said...

solo;haha.tengs.nt sy jenguk kt blog awk ye.line slow skg :(

nour:haha.hope so.doakan sy ye :)

nisha:oke,nt i g sgh kt blog u.skg line slow.sori dear :)