Tuesday, March 8, 2011

Nak apply degree pun susah.Haish!

Ni rasa nak marah ni.Rasa nak mengamuk je.Yela,bukan apa,nak apply degree pun susah.Ada ke patut dia nak nombor giliran SPM dulu..Kalau result SPM memanglah ingat lagi tapi nombor giliran mana lah ingat.Rupa-rupanya penting jugak angka giliran tuh.Punya lah excited nak apply degree tadi,tiba-tiba mood down bila tahu kena isi angka giliran SPM.

Rasanya masa nak apply diploma hari tu pun dia tak mintak angka giliran SPM ni.Ke ada mintak eh?Lupa lak aku.Kat mana entah slip SPM aku.Hadoiyaii..Janganlah hilang,aku ni selalu je letak barang merata tempat.Bila dah jadi macam ni,mulah nak menyesal.Haishh!

Haa tengok,nak marah-marah sampai terlupa bagi salam.Hehe.Hye peeps,sori lah ye,emosional sikit sehari dua ni.Benda ni takde lah besar sangat pun tapi disebabkan emosi tak stabil rasa nak mrah-marah je sehari dua ni.Hurm.

Lepas tu bimbang pun ada,takut permohonan degree aku tak lepas.Mintak-mintak lah lepas.Kalau tak kecewa lah aku.Nak cari kerja apa je dengan segulung diploma?Hurm.Ya Allah,perkenankanlah doa aku ini.Amin

4 comments:

A.s.t.i.n.a said...

JAngan la nanti nak wat master meke minta yang sama.. patut ker..?

saya doakan anda ok.. pasti dapat ^_^

Amin..

Lieyda said...

master?oo jauh lagi,bayang2 pun xnampak ag sis.hehe

btw,tq sis,u r owez be by my side :)

Budak Botak said...

kat sijil SPM tu kn ada, cepat2 tgk... he3...

Lieyda said...

BB:yepp.skg kat umah sewa,slip spm kt umah.2 yg jd nk mrh 2.hehe