Monday, March 21, 2011

Mengantuk

Haish mata ni,apa pasal la.Asyik mengantuk je.Semalam tido lambat lepas tu hari ni bangun awal sebab ada kelas pukul 8 and then lepas kelas keluar jap.Lepas tu sekarang online pulak.Kalau boley taknak update hari ni tapi rasa macam something wrong somewhere pulak kalau tak update blog ni.Hehe.Macam la ada orang nak baca blog cabuk ni.Uhh.Like i care?? >.<

Tak tahu nak taip apa pun ni.Sambil-sambil tunggu kain siap di spin.apa salahnya conteng sepatah dua kata kat blog ni kan.Tunggu saje-saje pun boring jugak kan.Haha.Eh eh eh,kain dah siap spin.So masa untuk tido.Even for a minute.I need to sleep now.Bubye.Eh bytheway:

-
-
-
-
-
-
-
-

Wish me have a dream with my handsome lovely  prince charming okeyh? :D

zzzZZZ

P/S: Owh ye,esok saya ada test Selling.Sila doakan saya supaya rajin study dan tidak online malam ni ye.TQ  peeps

4 comments:

ReEnApPLe said...

yeee.. saya doakan kamoo supaya tak online selepas pukul 8... hhahaha
gud luck dalam test esop.. hahaha

Lieyda said...

opss.sy teron9 ni.so how?ngee~

apik pehe said...

pi tido la lieda..hehe

Anonymous said...

malas banga mekda.haha