Wednesday, March 9, 2011

Inchek Sandra Azwan

Assalamuailakum..


Nampak tak banner tuh?Aku ditag lagi.Kali ini aku ditag oleh Miss Siti.Actually dah lama aku ditag tapi hari ni je baru berkempatan membuat entry ini.Hehe.Sori ye Cik Siti,kat umah sewa saya line internet slow sangat lah,nak upload gambar pun susah.Bila line slow,rasa macam takde mood lak nak wat sal entry ni.Soo sorry ye my dear :) . And terima kasih bebanyak sebab sudi tag lida,Lain kali tag lagi ye,sebab tag-mengetag ni lebih kurang mempromot blog lah jugak kan?Hehe

Oke,sebenarnya saya ditag untuk join satu contest kat Inchek Sandra.Who is he?He is a famous amos designer.Owh his design is always the best.Apa?!Tak percaya??Have a look then!




So how?Masih tak percaya ye?Takpe,masih banyak lagi gambar yang awesome.Eh sebelum saya lupa.ni adalah contest untuk mendapat header banner dari inchek sandra..Wahh..Kan bagus kalau saya menang sebab memang dah lama saya nak tukar header buruk saya tuh.Tskk.Tskk.Tsskk. :( .Tapi saya tak tahu bila due date contest ini..Adakah saya sudah terlambat..Hanya inchik sandra saje mampu menjawabnya...



Oke.sekarang tibalah masa yang ditunggu-tunggu..Cacamerbau mempersembahkan,Inchek Sandra Azwan yang ensem lagi sweet *itu ayat bodek*.Jeng.jeng.jeng

_
_
_
_
_
_


See.see.see.Handsome kan? :)

Ni syarat-syaratnya :


a) Promo ini terbuka kepada semua. (Blog owner)

b) Menjadi pengikut @ followers 'Life with Sandra.....

c)Untuk menjadikan penulisan, review @ pandangan anda penuh dengan drama, anda semua digalakkan untuk menggunakan gambar-gambar, logo, fashion illustration oleh Sandra Azwan yang 'available' di blog ini. (ikut kreativiti masing-masing)

d) Anda digalakkan untuk 'tag' sekurang-kurangnya 5 @ lebih, individu yang dilihat berminat untuk mendapatkan blog header hasil rekaan saya. ( atau sesiapa sahaja yang berminat)
e) Jangan lupa untuk meletakkan banner khas promo ini di blog anda. (kesudian anda untuk bersama menyertai promo khas ini tersangat-sangatlah dialu-alukan. Sekian, Terima Kasih.

Pstt.pstt Inchek sandra.Nak ngorat boley?Hekhekhek *gatai*

2 comments:

SANDRA AZWAN said...

Salam....hello, thanks kerana join this special blog promo from me..;-)

P/s: Tamat penghujung bulan Mac ini.
Sebarkan.....;-P

Lieyda said...

orite then :)