Sunday, March 6, 2011

Shopping And Photogediks trip

Assalamualaikum kawan-kawan :)

Hai semua..Dah lama dah aku tak update blog ni kan?Dah bersawang berhabuk dah.Ehmm.Bukan sengaja taknak update tapi tak berkesempatan.For the last 5 days,aku pergi on an academic trip for my subject.This trip is so important because if aku tak pergi nanti kena buat assigment.Owh nooo,lebih baik aku pergi trip ni kan,dahla free,boleh spend time ngn member-member lagi..

Owh ye,masa kami on trip tuh,kami stayed at Kolej Perubatan UiTM Selayang.Gila best kot kolej diorang.Apartment for 5 persons.Siap ada set sofa,set meja makan lagi and yang paling penting bilik sorang 1.And dalam bilik masing-masing dah disediakan tandas and meja study untuk setiap orang.Perghh.Gila jeles.Kalau uitm kelantan,bilik kecik gila,share 3 orang,tandas kongsi 1 level.Bayangkan setiap level ada berapa orang..

Oke,berbalik kepada cerita asal,kitorang hanya pergi 2 je tempat rasmi,yang lain semuanya aktiviti bebas..Haaa apalagi,kitorang shopping sakanla...Dahla banyak sales.Sales untuk apa pun aku tak sure tapi memang best trip ni even ada jugak konfliknya.Beratus-ratus duit terbang disebabkan trip ni..Duit poket aku untuk bulan ni dah habes so terpaksa lah minta duit poket lagi ngn my mom.Hehehe.

Nak tengok gambar kitorang???Jom layan..Zass *Style melodi*



merah itu gorgeous!

Haa.tak tahu lah kenapa aku sekarang obses dengan kaler merah..Habes semua barang warna merah aku nak beli.Tu contoh nya.Bila entah aku nak pakai..Sekarang ni beg je yang aku dah pakai,yang lain tak tahu lah bila.Tunggu bila kulit aku cerah sikit kot.Wawawawa


posing!


at skybridge




 at miti



at craft national day



poyo lagi..haha
Tu je lah ye sebab kalau upload banyak-banyak pun takde guna gak kan?Kalau aku rajin,nanti aku uat entry khas untuk gambar-gambar je nanti.hahaha.

Okeyh la ye..Bubyee :)

2 comments:

A.s.t.i.n.a said...

wahhh... bergumbira nampakk.. jeless ooo

Lieyda said...

jom kta g jenjalan sis :)