Thursday, March 10, 2011

Berubah wajah

Salam tengah malam

Belog ku sudah berubah wajah.Millions thanks to Miss Echa sebab telah menolong aku menukarkan template blog aku nih.Kalau harapkan aku memang takkan jadilah kan..Aku ni memanglah buta IT plus tak minat nak explore more.Hehe

So Echa,ni kali ke-2 kau tolong aku tukarkan template.Hari tu pun kau dah tolong aku.Tanpa kau,siapalah belog ku ini.Dia takkan jadi cantek macam ni tau.HAHA,Sorry lah ye,aku banyak menyusahkan kau.Aku tahu,bukan mudah nak tukar template ni kan?Kena pandai main code.Nanti aku belanja kau makan ye :)


love pictures

Hugs and kisses from me :)

3 comments:

A.s.t.i.n.a said...

Miss Echa.. bole kenal2an..?

Siti Aisyah said...

ok..tggu makan free...
HAHA...

;)

Lieyda said...

ok yam