Friday, March 18, 2011

Anak

Hello and Assalamualaikum peeps

Hari ni aku nak bercakap perihal anak..Haa?Anak??Ape dah mereng ke hotak aku nak cakap-cakap pasal anak?Haha.Tak tak tak,saya tak mereng lagi ye tuan-tuan dan puan-puan sekalian.Cuma malam ni rasa macam nak buat entry gatal-gedik je.Hakhakhak

Ala suka hati aku la kan,belog aku,suka hati aku la nak tulis apa-apa pun kan.hee~Begini al-kisahnya,aku ni suka je dengan baby-baby.Nampak comel je kan diorang.Tambah-tambah yang montel.Rasanya macam nak mengandung and beranak hari tu jugak!Aww.

Aku ni memang dah tahap wajib kahwin dah kan.Gila gedik.Haha.Tapi soal bila nak kahwin tu aku tak tahu lagi lah.Semua tu terserah pada parents aku.Tapi kalau boley,aku nak kahwin cuti sem ni jugak.Boley tak?Haha.Tadi pun dah bincang-bincang pasal kahwin dengan my mom.Dia cakap kalau dah ada boifren,kahwin je la.Wahh.My mom is so sporting la!Tapi aku tahu,mama takkan bagi aku kahwin dalam masa terdekat ni.Haishh

Eh eh eh.Apasal dah timbul soal kahwin pulak ni.Kata nak cakap pasal anak.Opss.Sori ye,biasalah,mood tengah naik menggedik,kepala otak ni asyik pikir nak kahwin je.Ahaks.Oke,back to basic,sebenarnya motif saya menulis malam ni hanya lah untuk mengatakan bahawa saya mahu anak saya secantik Kajol and sehandsome Amir Khan.Wahh.Tingginya angan-angan.Haha

 Kajol  
*cantek*

Well biasalah.Aku minat gila dengan pelakon hindi.Tambah-tambah diorang berdua.Memang ganteng habes la kan.Suka betol aku dengan Kajol tuh.Walaupun dia takde la seputih mana pun *putih dia lagi dari aku sebenarnya*tapi dia sangatlah sweet.So sweet.Sangat cantek!Amir Khan pulak sangat handsome kan kan kan?Hehe.Sangat cool.Sangat tough.Sangat dan tersangat comel.Aww.Aww.


*cair meleleh T_T*

Okeyh la ye.Setakat tu saje lah entry gedik malam ni.Hekhekhek.Chowchincau and adiosa :)

                                   p/s:sila doakan saya kahwin awal ye.Aww.Gatalnye!

No comments: