Wednesday, March 9, 2011

6 monthsary Anniversary :)

Hai..As salam.

Malam ni genaplah 6 bulan aku dan belog aku berchenta chintun.Yeay!Panjang jugak jodoh kami ye.Biar pun aku ni bukanlah seorang blogger yang expert dalam bab tulis-menulis ni.Haha*ayat entah ape-ape*

Owh ye,pada malam ulangbulan kami ini,aku nak kasik hadiah sikit untuk belog ku yang terchenta ini.Wawawa.Tapi nak kasik ape ye?Alamak,tak prepare langsung pun.Pakai main aci redah je ni.HAHA.

Kepada belog ku,terima kasih kerana membuatkan keyakinan diri aku semakin bertambah.Cara aku bercakap dah lain sikit.Kalau dulu aku langsung tak leh cakap dalam bahasa standard even nak tulis dalam bahasa standard pun aku geli tau.Tapi lama-kelamaan,perasaan tu semakin lama semakin hilang.

And see see see..Bahasa melayu aku semakin bertambah baik kan?HAHA..Entah ape-ape aku merapik tengah-tengah malam buta ni.Kepala ku dah jeng sebenarnya.Mengantuk!Tidor dulu ye..

Owh before i forget,to my beloved belog,i lub you so much la.Kerana mu,member-member aku kat virtual world ni semakin ramai.And to my readers,followers and to my beloved stalkers tengs sebab sudi baca belog yang tak seberapa ini.I love you more than you know ! :)

Psstt..psstt..Sori ye,gambar tak leh upload sebab tenet slow.haish!

centre of my heart image

Yeay!Akhirnya berjaya upload!

3 comments:

ReEnApPLe said...

yeyeyeyey... selamat ulang tahun la jugak... hahahah

A.s.t.i.n.a said...

haihh baru nak wish happy 6monthsary.. what the fingerlicking good nyer tajuk haihh...

Lieyda said...

reen:haha.mu bapo tahun doh berblog chah?

sis:fingerlicking good ek?haha