Saturday, February 26, 2011

Wish me luck

Salam buddies..

Malam ni takleh nak buat entry panjang-panjang sebab esok ada test Methodology.Tapi sebelum tu nak show off sikit.Hekhekhek :)
_
_
_
_


Khairul Fahmie mintak bergambar dengan aku woo. *oke,ini tipu* padahal aku yang tergedik-gedik nak bergambar dengan dia.hahaha..Ahh tak kisah la,aku bukan minat sangat pun football player ni.Aku just nak menunjuk untuk adik aku je..

Kayh la ye,dah nak study ni.Tak study langsung lagi.hahaha.Wish me best of luck everyone!Tengs :D

1 comment:

A.s.t.i.n.a said...

alamak lyda!! tolak ler sape laki tu... err ini amoi sgt cantik lah...

kentang tol... share sikit cantik tuhhh...


saya akan busy few days... anda jaga kesihatan k... makan ingat saya sebab saya suka makan..