Friday, February 11, 2011

Morning via Noon :)

Hye peeps...
Goodmorning you alls...Hermm,dah nak tengahari actually kan..?Hehe.Tapi aku dah bangun lama dah tau..Tadi after bangun tido terus je baca majalah remaja.Hai memang rajinlah kalau baca majalah-majalah macam tu.Try bagi buku Ilmiah,alamak jawabnya terus terpejam lah mata.HAHA.

Owh sementara tunggu bihun menjadi lembut *dah terlebih lembut dah sebenarnya sebab terlebih rendam dengan air panas..err.ignore sahaja!*aku sempat update blog.Hoho..Tapi tak tahu lah bihun goreng aku ni menjadi ke tak.Aku bukan pandai sangat pun masak.*macam mane nak kawen ni haa??*HAHA.

Kamu-kamu semua dah breakfast ke belum?Mesti dah kan sebab kejap lagi orang dah nak masak untuk lunch dah.Aku je yang baru nak masak breakfast.Ni semua gara-gara Nieya si comot lapar and same as i,so kitorang terus plan nak masak.Padahal dua-dua bukan reti masak pun.Kuang3

Nak tengok tak bihun yang dah terlebih lembut tuh??Jap eh,nak g capture gambar dia jap.wakakaka

--
--
--
 after 5 minutes still cannot bluetooth .Demss >.<
Bye





5 comments:

A.s.t.i.n.a said...

bihun tu wat sup... ohhh irresistable..

Lieyda said...

owh yeke?cmne nk wt bihun sup eh?xpndai masak.hehe

Amira Naddia said...

bihun wat pape pn dap!

lapa la pulak...apekah perasaan ini?!

ReEnApPLe said...

bihun sup??? best tue... kat sini lapar la dear... hehe

Lieyda said...

:)