Thursday, February 3, 2011

MOod:jenjalan :)

Hye peeps..

Dah banyak hari saya tak update blog kan?ehmm.Bukan apa,busy sikit sehari dua ni..Sebenarnya saya baru balik rumah.Semalam tidur kat rumah member,so saya tak bawak laptop sebab nak luangkan our precious time dengan dia :)

Sebenarnya saya tak tahu nak tulis apa ni.Otak kosong,jiwa kacau,hati bercelaru.. *nah amik kau.haha*Malas nak fikir benda-benda yang boley membuatkan hati mendidih..Hiyaaaaaahh!Tapi rasa nak menjerit-jerit,nak memekik je kat telinga orang tersebut..Haishh.Panas sungguh hati beta..

Oke,tamatkan kisah tersebut..

**************

Sebenarnya hari ni dah janji nak jumpa dengan cik wan nur..Saya ajak dia tido kat rumah saya sebab esok nak gi jenjalan dengan dia *sape nak ikut sila angkat ibu jari kaki*.Dia ada blog tapi tak mau bagi saya link nya..Haishh.Hampeh punye member..*kalo dia baca ni abes la ak..weee~*Jangan marah ye cik wan,aku gurau-gurau je sayam.HAHA

Plan untuk hari esok nya masih dalam samar-samar sebenarnya.Kami plan nak gi jeram.Entah jeram mana,yang penting bukan jeram linang sebab air kat jeram tu dah kotor and ada yang mati sebab kena air kencing tikus..Ala mana-mana pon boley mati kan kalo memang dah ajal tapi kalo boley,nak elakkan pergi ke tempat itu.HUHU.

Aku dah text almost of my members*close frens*,but seems like everyone is busy and can not join us..Owh..my mood terus spoil..Sebab kebanyakan Uni cuti lambat,tak sama dengan kitorang and budak-budak maktab tak leh cuti sebab diorang cuti sama dengan cuti sekolah.HURMM.Habes takkan aku and cik wan je kot pergi esok??Uwaaaaaaaaaaa :(

Eh lupa,jon a.k.a Red berry masih ada..Tapi mau ke dia join hah?Takpe..kita tunggu dan lihat saje..Jengjengjeng :DDD

p/s:aku harap mu nak join kami jon :)

6 comments:

ReEnApPLe said...

nak itut...
p tak balik dong...
huk3....

armouris said...

info tentang kencing tikus di SIHAT SELALU - Kencing Tikus (Leptospirosis)

Lieyda said...

apple:heeeee~ :)

armouris:tengs :)

A.s.t.i.n.a said...

saya pasti singgah selalu...


whoaaa best oh mandi manda~~

NAURAH MALIHAH said...

ak da ikot pom!heeee

Lieyda said...

jon:best kae,nt g pulok. :)

astina:awk org mne?jom g sme2 :)