Wednesday, February 23, 2011

F.E.S.K.O and F.E.S.K.E.M

Hye peeps..

It have been long time i am not updating my blog rite??Hurmm so now,i want to story to you alls about Festival Kolej a.k.a FESKO..Kat fesko ni,macam-macam ada.Banyak gerai akan dibuka during this time.Owh lupa la..Not every semester fesko ni akan diadakan.Ia selang satu sem.Kalau sem awal tahun macam ni diorang akan adakan fesko and sem yang akan datang diorang akan adakan Feskem.

Feskem ni pulak,festival kemerdekaan.Feskem and fesko ni sama je.Cuma feskem akan diadakan pada bulan merdeka,so kitorang akan sambut terus independet day during that time :).Yang lain-lain semua sama je..Motif utama feskem and fesko diadakan adalah untuk menyuruh budak-budak UiTM habeskan duit diorang.Terutamanya aku.HAHA

Owh selain menghabeskan duit,time fesko or feskem jugaklah kitorang akan berphotogediks.HAHA.On the first night of Fesko,dah hampir beratus keping gambar yang kitorang amik,tu tak termasuk yang dah didelete lagi.haha.So,malam ni aku nak letak gambar yang kitorang berphotogediks semalam..Ngeee~

***********










p/s:cukuplah ye,sudah penat untuk meng-upload pixxa :)
semuanya my housemates

3 comments:

A.s.t.i.n.a said...

wahhh!! yang.. first pic tu bole join seyum tak nampakgigi contest tu.. cantik.. siyes nehh..

A.s.t.i.n.a said...

http://astinadly.blogspot.com/2011/02/senyum-dan-gigi.html


cepat2 join sini..

Lieyda said...

jap eh..nak join