Saturday, February 19, 2011

Fall in love with Friends :)


Lagu ni suwiitttt giler kowt..
cuba korang dengar and hayati
liriknya baik-baik..

Memang sungguh sentimental la.
*For me :) *

Aku sebenarnya tak minat sangat lagu korea.
Tapi selalu je ditag oleh member aku..
Aizen Kiki 
Dia memang soopadoopa crazy with korea,semua nye dia tahu 
and kenal tak kira lah pelakon ke penyanyi ke 
especially 2pm,suju,4minutes and else yang aku 
sendiri pun tak dapat kenalpasti sebenarnya.Heee~

Lama-lama minat tu timbul dengan sendirinya..
even i dont know siapa penyanyi nye.HAHA

Oke,back to basic.Lagu ni sebenarnya
pasal member yang suka member dia
tapi dia sendiri pun konpius dengan perasaannya sendiri.
And bla bla bla blaaaaaaa
*Yang lain-lain pandai-pandailah korang translate ye*

Tapi kan,bukannya best pun fall for a friend.
Sebabnya,bila dah clash,tak dapat dah jadi member
macam dulu.Tak dapat dah nak lepak-lepak sekali.

Sebab aku sendiri dah alaminya..Tapi aku tak 
tahu lah korang macam mana kan sebab lain orang
lain cara untuk manage problems masing-masing.

Yang penting sekarang,pakwe aku ni dah terlebih jadi 
boyfie,kadang-kadang jadi lawan and kadang-kadang
kami jadi kawan baik tanpa kami sedari.Owh bila sebut bab 
berlawan,memang aku taknak mengaku kalah la kan.Salu je lawan
cakap dia.Sebab tu dia salu kata aku ni keras kepala.HAHA

Owh,taknak buang masa lagi..
Ayuhhh kita dengar lagu ni sama-sama! :D


P/S:jangan lupa tekan butang pause untuk lagu dibawah ye.Tengs :)

6 comments:

mabk.abubakar said...

hahaha.. layannn.. especially for couple..

Lieyda said...

hehe.best kn lagu ni :)

A.s.t.i.n.a said...

masalahnya jalur lebar ini tidak cukup lebar untuk menggerakkan vc ini di dalamnye.. (bahasa mimpi)

zOeY zAu YaH said...

ehem2...member suka member? he he

Lieyda said...

as:haahh??xphm.hehe

zoey:ehem2.penah alami x?heeee~

ReEnApPLe said...

yup.... i use to face it it too... coupling with best friends.. hehehe
tapi fall in love dengan classmate ok lagi kot dari dengan kawan sendiri... ngeh3...