Saturday, January 8, 2011

Menuju ke Machang

Hye peeps...

Tengok title nya like i am going to go to a far far place rite but it is not..HAHA..Tapi agak jauh la jugak kan sebab it take 45 minutes or 1 hour to go there..Well memang Machang is located quite far from others but still,it has a few kebaikan you know..Yelah,dapat jimatkan duit sementara berada kat Machang ni *opss,jimat kerr??*
Owh well,takde lah jimat mana pun because i am kinda like to eat person,so i will not think twice if i want to buy the food that makes me terliur sampaikan menber aku cakap aku ni xsayangkan tubuh sebab asyik makan je.HAHA


yummy!

Boleh dikatakan,almost of my money i spent on food. :D .haha.Dah-dah,stop disitu,ini bukanlah apa yang saya mahu story dekat sini.Sebenarnya ia berkenaan dengan Machang oke.Machang is a place where i am studying for the last 2 years and 6 months and this is my 3rd year i in Machang or in other words,this is my final year n semester terakhir.Yippe *lepas ni xperlu duk kat mache lagi*


The guys




BMD1BA

Bagi saya,Machang itu sangat jauh dari rumah saya. *padahal tinggal kat pasir mas je*..Jauh sangat-sangat oke,dah la kurang facilities kat sana and barang-barang such makanan agak mahal compared to pasir mas,but still, i love Machang because this place is my witness how i grew up,from a teenager being an adult..Owh,bukan dewasa sangat oke,i am just 21 years old.Adult i mean,the changes of my age *do u get it?if not just pretend u get it oke klu xnak makan penyekeh!*


see,comam kan my uitm sampaikan bdk uia pn amik gmb kt cni.haha
*abaikan that girl oke,sori yayah.haha*


And this place also met me up with my new friends,the friends who want to share the joy,sadness and so on but opcos,it is hard to find a true friend.Kalau ada pun tak ramai,boleh dibilang dengan jari saje,tapi kalau member time kita happy punya la ramai kan..?Ala kawan yang selalu dengki ngan kita pun ramai,kalau depan-depan ni manja bukan main tapi kat belakang,MASYAALLAH,hanya allah yang tahu :(



rumet since part1 and till now :)

Oke,berbalik kepada topik asal,saya geram dengan streamix ni,asyik wat masalah je.Heyy aku g potong kabel baru korang tau.uhh =,="



Sebenarnya time saya tulis entri ni saya sedang mengupas potatoes.Sambil berblog-ing sambil masak.Orang cakap sambil menyelam sambil minum air..Haa..Tu yang saya sedang buat sekarang.Biasalah,bakal ibu and wanita berkerjaya kan..HAHA

oke,merapu lagi.haha.The point is saya sebenarnya TAK MAHU BALIK MACHANG..UWAAAAAAA :(( *nanges sambil tarik-tarik rambut*



uitm di hati ku.hukhukhuk


P/S :tapi akhirnya aku kembali jua ke machang disebabkan tuntutan ku sebagai pelajar.tsskk.tskk.tskk :(
sgt jarang update blog selepas ini.harap maklum 

4 comments:

ReEnApPLe said...

balik3.... hahahaha... jangan lupa orang kat kampung yerk...wahahaha...

Lieyda said...

hukhukhuk :(

anisILYANI said...

balik nuhhhh!

Lieyda said...

sapa marem ag nyoooooooo