Monday, January 24, 2011

Exhausted

Assalamualaikum and hello there...

Apa khabar teman-teman??Diharap semuanya dalam keadaan sihat walafiat ye..Haha..Dah beberapa hari tak update blog ku ini.Sebenarnya saya baru pulang dari menghadiri seminar ESQ kt UiTM Penang..Owh,seminar itu sangatlah best,tapi yeah people,selalu merungut.Of course ada certain part seminar tersebut membosankan tapi kesimpulannya,seminar tersebut lain dari yang lain..

Owh ye,tujuan update blog ni bukan untuk menceritakan pengalaman semasa berada di sana, cuma untuk saje-saje aje *boley kah begitu?*Boley aja dong..Enggak ada shape-shape yang marah siyh..Sebenarnya takde mood nak update this blog tapi tetap jua ku kuatkan semangat untuk meng-updatenya,.HAHA.

Saya baru je selamat sampai UiTM Kelantan ni pukul 8.30 p.m tadi..Badan stil rasa penat sebab lama duk dalam bas kan.Bayangkan perjalanan dari UiTM Penang-UiTM Kelantan..Agak jauhla kan *5 jam je kowt,poyo je lebeyh*Sekarang tengah spin baju,banyak gila baju yang kena basuh.Tak sempat pon nak rehat-rehat,baring-baring or golek-golek.Haishh..See see see,saya dah merapu entah apa-apa dah..Otak dah xley pikir banyak-banyak dah..Tunggulah sedikit masa lagi,akan ku update jua blog ku ini dengan isi yang lebih padat and mantap..wakaka

See yar....  

No comments: