Friday, January 28, 2011

Business study-mates till the end!

Hye buddies..

Tonight i am going to tell you alls about my classmates at UiTM Kelantan.They have been be my classmates since July 2008 till this moment.Owh for your guys information,this is my final semester.I already mentioned about it on my past post *if u read it lah :)*Owhh,tak mau cakap panjang-panjang..On this post,i just want to show you all the pictures..No words,just pictures..Enjoy it as you pleased to :)







The poyoss guys...

The cutie-cun gegirls...

Oke thats all.Masa ni ramai yang dah balik.Separuh je yang datang berphotogediks bersama-sama..Yang lain tak sporting.Uhh >.< *makk aihh mulut,jaga cket noo*Haha.Banyak lagi gambar sebenarnya tapi takpe lah,yang lain hanya untuk tatapan kita-kita aje.Banyak-banyak pun tak guna jugak kan sebab bukan orang nak tengok pun :P

K laaaaa.Adiossaaaa buddies :)


p/s::korang jangan pandai-pandai nak tukar number phone or alamar rumah because nanti senang aku nak hantar my wedding card..Ngeee~Semoga kita dapat grad dengan jayanya..Insyaallah.

SAYANG KORANG!

2 comments:

ReEnApPLe said...

yee.. aku pom sayang kat hang gak...
(menyamar jadip budak UitM machang) hahahaha..
gud lark in ur final sem la yer... heheheh
bestnya klasmate tak bertukar2 pom.. kat sini selalu bertukar.. setiap sem masuk bertukar kawan.. kadang3 sorang3.. huk3.. sedey.. tapi tak pe bak kata orang dewasa inilah cabaran dalam hidup..
sometimes kita berkumpulan, sometimes kita berseorangan..
heeee

Lieyda said...

haha.tp ado jh hok tuka kls..tp 2 ore jh la..best kae cls ak.rp supo adik badek lako.make pn kosi so pingge jh.
xpo,nt mu bleh la 2 saen2 hok phm jiwo raga mu :)