Wednesday, December 29, 2010

Besties.Skullmates.Soulmates :)

Hye alls.

Seperti yang dijanji dalam entri sebelum ini,aku nak letak pixa besties since skola lagi kan tapi disebabkan masalah teknikal,tak dapat nak upload lak hari tuh..Oke,tanpa membuang masa,ayuh kita lihat gambar-gambar dibawah :))


dari kiri:chek,cyah,me,rajo n yani :)


masa kem krt :)


last raya.*i think so*


Quechah


syera.rajor.putem


aya


naurah malihah aka jones


Thats all.Sangat best bila berkumpul ramai-ramai camni and salunya cuti-cuti camni je lah kami leh berkumpul since masing-masing dah pergi belajar jauh-jauh,so sangat jarang leh jumpa.Tapi sejak cuti ni,kitorang tak jumpa lagi ngan jones.Rindu mu sangat mcjones *sigh :/

Masa skola dulu,geng kami memang yang most wanted oleh cikgu terutamanya warden asrama.HAHA.Masa kolah kt hostel dulu baru siap,kitorang salu curi-curi mandi,kononnya kolah tu adalah sebuah swimming pool,lepas mandi,kitorang akan ganti semula air kolah tu ngan air bersih..Kiranya kitorang ni agak baek jugakla kan?kan?Cepat cakap ye kalau tak nak kena ketuk kepala! :) And bila je warden dapat tau,kitorang kena denda,macam biasala kan,tak kan korang xpernah kena denda kot?keh3



And geng kitorang jugak lah yang paling femes time skola dulu.Junior-junior memang takut gila nak wat hal ngan kitorang.Pernah sekali,ada sorang budak ni *junior* curi duit class kitorang.Masa tu jones jadi bendahari class.And budak tu pulak 1 dorm ngan jones,mula-mula kitaorang tak syak budak ni mencuri tapi since budak tu ditangkap sebab mencuri kat koperasi skola,ktorang mula syak dia yang mencuri duit class ktorang.Yela,cuba kamu bayangkan,tiap-tiap malam dia belanja kami burger *mse 2 burger kutaq yg plg pemes*
mana dia dapat duit untuk belanja kami padahal budak 2 orang susah je.Bila kami siasat n memang konfem budak tu mencuri,ktorang terus pergi ke class dia *bersebelahan class kami,menghadap pejabat skola*.Ktorang tanya la,tol ke dia yang ambil duit class ktorang 2 kan,tapi dia xmengaku lak.Bila dah banyak kali tanya and budak 2 tetap tak mengaku,ktorang apa lagi kan,panas berapi la kan and last-last one of my gengs tampar budak 2.GILA KAN??haha.Semua budak2 lam class 2 cam terkejut je,senyap n tak leh wat pape n tak de sorang pon g report kat cikgu sal ni sebab takut diorang lak yang kena tampar.wakaka

Tapi,walaupan banyak kes,ktorang juga lah yang cikgu-cikgu salu minta tolong.Suruh wat tu lah,wat ni lah.And ktorang jugalah antara yang paling banyak mengharumkan nama skola.Yela,masa 2 PPD daerah pasirmas/tumpat mne ada yang xkenal LATI NETBALL TEAM.Bukan nak bangga,tapi memang dah kenyataan.Kalo tak,xkan la setiap match every year kami leh wakil negeri kan??haha.Ktorang juga aktif bola baling,bola tampar and kebanyakan sukan kt skola memang ktorang je qonquer :)

And yang paling penting,result PMR n SPM ktorang juga gempak *owh,maybe aku punya result tak segempak diorang*HEHE tapi oke lah kan.heee~Kalo nak cite kan sume ni,memang sampai bila-bila pon tak kan habes.Hurmm.tetibe rasa rindu yang amat sangat kat diorang.. :(

Itu sahaja.daaaaaaaaa :))




p/s: our single moments we shared like a precious germs for me..
ilysm.imysm. :)

5 comments:

ReEnApPLe said...

hahahaha... aku tao aku tao aku tao,,,, aku jadi saksi kepada kamu orang... ki3...
harap3 geng3 mu tak pecah n still be a great friends forever... hehehe

Lieyda said...

hahaha.thanks dear.u oso one of my bestie too :)

che' reysa said...

ekkekeke..windu baban weiii..
nop mandi kolam plop!!;))

nape pic ak dop lawa da?ekkeke (lagi mau tanya ka)

che' reysa said...

ekkekeke..windu baban weiii..
nop mandi kolam plop!!;))

nape pic ak dop lawa da?ekkeke (lagi mau tanya ka)

Lieyda said...

rdu jgk syera..eh mu ado blog ko?